Usluge

Usluge stomatološke ordinacije wisil m

Bolesti zuba sa endodoncijom

Lečenje zuba i korenskih kanala u zubnoj ordinaciji, podrazumeva ispravnu dijagnostiku sa odabirom novih, visokokvalitetnih materijala i tehniku koja osigurava uspešnu terapiju.

Oralna hirurgija

Ova grana stomatologije podrazumeva, ekstrakciju zuba kao i ekstrakciju impaktiranih zuba uz primenu odgovarajućih hiruških metoda. Takođe u oralnoj hirurgiji se zbrinjavaju pacijenti sa raznim problemima koja se jedino mogu lečiti hiruškim putem.

Ortopedija vilice

U zubnoj ordinaciji primenjuje se savremeni način u lečenju i ispravljanju anomalija nastalih u rastu i razvoju zuba kod dece i odraslih osoba. Uz primenu novih i savremenih fiksnih i mobilnih aparata, postižu se dobri rezultati i uspešna terapija. U toku nedelje organizovan je ortodontski dan kada će gostovati specijalista ortopedije vilica.

Parodontologija i oralna medicina

Jedna od svakodnevnih usluga je lečenje potpornog aparata zuba, odnosno parodontopatije i raznih oboljenja mekih tkiva usne duplje. Uspešno se primenjuju hiruške metode sa primenom najsavremenijih, zamenika za kost.

Dečja i preventivna stomatologja

Podrazumeva preventivu i lečenje zuba i usta kod dece. U okviru nedelje organizovan je dečiji dan,kada ordinira specijalista dečije preventivne stomatologije.

Protetika

Izrada svih vrsta zubnih nadoknada: keramičke krunice i mostovi, bezmetalna keramika, keramički viniri ili fasete, inleji, onleji, teleskop krunice, skeletirane proteze, klasične akrilatne proteze, biologične totalne proteze, zubne nadoknade na implantatima.

Implantologija

U ordinaciji se ugrađuju najpoznatiji implantološki sistemi, (Straumann, Nobel Biocare, Imtec). Ugradnja implantata danas je bezbolna. U našoj ordinaciji podrazumeva se primena savremenog koncepta ugradnje implantata odnosno korišćenje 3D tomografskih snimaka i izrada hiruških stentova, što obezbeđuje maksimalno preciznu i pouzdanu ugradnju.

Beljenje zuba

Beljenje zuba od sada potpuno pouzdano, vrhunskom svetskom tehnologijom. Najsavremenija I najtrajnija, ne agresivna metoda beljenja zuba je zastupljena u našem dental centru.

Estetska stomatologija

Kompjuterska CAD-CAM tehnologija

Usluge zubne laboratorije wisil m

Metalo-keramika

Zubna laboratorija wisil m ostvaruje znatne rezultate u izradi fiksnih nadoknada, kao što su: metalo-keramičke krunice i mostovi.

Bezmetalna keramika – CAD CAM tehnologija

Laboratorija poseduje CAD CAM CEREC sistem. Upotrebom modernog optičkog skenera i specijalnog softvera, mogu se dobiti brzo i precizno najsavremenije estetske zubne nadoknade bezmetalne keramičke krunice, mostovi, viniri, inleji i onleji.

Frez tehnika

U laboratoriji se izrađuju sve vrste zubnih nadoknada koje zahtevaju primenu frez tehnike. Namenske frez krunice, konus i teleskop krunice, ugradnja velikog broja veznih elemenata predstavljaju svakodnevni program ove laboratorije.

Skeletirane proteze

Zubna laboratorija wisil m je započela svoj rad izradom skeletiranih proteza, što je postala i osobenost ove laboratorije. U laboratoriji se izrađuje veliki broj kompleksnih proteza sa atečmenima, teleskop i konus krunicama i implantantno nošene proteze.

Nadoknade na implantima

Posebna oblast kojom se ova laboratorija bavi jeste protetska implantologija, koja predstavlja savremeni koncept moderne protetske rehabilitacije. Kadar u laboratoriji je obučen za izradu fiksnih i mobilnih nadoknada na različitim implatološkim sistemima (Nobel Biocare, Straumann, Ankylos i Astra).

Privremene krunice

U toku izrade protetskih radova u dental centru wisil m, posebno se izrađuju privremene krunice kojima se pacijent služi do završetka definitivne zubne nadoknade. Pored značajne uloge privremenih krunica da zaštite zubno tkivo, pomoću njih se pacijent ujedno može informisati i o izgledu finalne nadoknade u funkcionalnom i estetskom smislu. Za izradu koriste se najsavremeniji kompozitni materijali kao što su 3M ESPE Sinfony.

Klasične proteze

U laboratoriji se izrađuju sve vrste klasičnih, parcijalnih i totalnih proteza. Takođe izrađujemo i specijalne biologične totalne proteze po novom konceptu okluzije.

Okluzalni splintovi

Zubna laboratorija izrađuje sve vrste okluzalnih splintova, za redukciju kraniomandibularnih disfunkcija. U zubnoj laboratoriji se izrađuju sve vrste okluzalnih splintova, folija za beljenje zuba, sportskih zaštitnih splintova i splintova za terapiju bruksizma.

Comments are closed.