Usluge zubne laboratorije

Metalo-keramika

Zubna laboratorija wisil m ostvaruje znatne rezultate u izradi fiksnih nadoknada, kao što su: metalo-keramičke krunice i mostovi.


Bezmetalna keramika – CAD CAM tehnologija

Laboratorija poseduje CAD CAM CEREC sistem. Upotrebom modernog optičkog skenera i specijalnog softvera, mogu se dobiti brzo i precizno najsavremenije estetske zubne nadoknade bezmetalne keramičke krunice, mostovi, viniri, inleji i onleji.


Frez tehnika

U laboratoriji se izrađuju sve vrste zubnih nadoknada koje zahtevaju primenu frez tehnike. Namenske frez krunice, konus i teleskop krunice, ugradnja velikog broja veznih elemenata predstavljaju svakodnevni program ove laboratorije.


Skeletirane proteze

Zubna laboratorija wisil m je započela svoj rad izradom skeletiranih proteza, što je postala i osobenost ove laboratorije. U laboratoriji se izrađuje veliki broj kompleksnih proteza sa atečmenima, teleskop i konus krunicama i implantantno nošene proteze.


Proteze sa atečmenima


Proteze sa teleskop i konus krunicama


Nadoknade na implantatima

Posebna oblast kojom se ova laboratorija bavi jeste protetska implantologija, koja predstavlja savremeni koncept moderne protetske rehabilitacije. Kadar u laboratoriji je obučen za izradu fiksnih i mobilnih nadoknada na različitim implatološkim sistemima (Nobel Biocare, Straumann, Ankylos i Astra).


Privremene krune

U toku izrade protetskih radova u dental centru wisil m, posebno se izrađuju privremene krunice kojima se pacijent služi do završetka definitivne zubne nadoknade. Pored značajne uloge privremenih krunica da zaštite zubno tkivo, pomoću njih se pacijent ujedno može informisati i o izgledu finalne nadoknade u funkcionalnom i estetskom smislu. Za izradu koriste se najsavremeniji kompozitni materijali kao što su 3M ESPE Sinfony.


Klasične proteze

U laboratoriji se izrađuju sve vrste klasičnih, parcijalnih i totalnih proteza. Takođe izrađujemo i specijalne biologične totalne proteze po novom konceptu okluzije.


Okluzalni splintovi

Zubna laboratorija izrađuje sve vrste okluzalnih splintova, za redukciju kraniomandibularnih disfunkcija. U zubnoj laboratoriji se izrađuju sve vrste okluzalnih splintova, folija za beljenje zuba, sportskih zaštitnih splintova i splintova za terapiju bruksizma.


Comments are closed.