O nama

Svim zubnim tehničarima zaposlenim u laboratoriji wisil m omogućena je permanentna edukacija, odlasci na razne stručne skupove, seminare, kurseve i druge slične manifestacije. Prema određenom planu, shodno potrebama, zaposleni se usavršavaju u cilju praćenja nove tehnologije i trendova u oblasti zubne tehnike.

Vizija

Vizija zubne laboratorije wisil m je da postane prepoznatljiva pa svom načinu organizacije i poslovanja, da pored svakodnevnog posla koji se odnosi na izradu zubotehničkih radova ima i druge vrste delatnosti koje se odnose na edukacije, razne vidove saradnje sa stomatološkim fakultetom, objavljivanjem stručnih radova u raznim časopisima, zatim održavanjem predavanja po pozivu, organizovanjem kurseva, sve u cilju stalnog praćenja aktuelnih dešavanja.

Misija

Naša misija je usmerena na podizanje nivoa kvaliteta u izradi zubotehničkih radova kao i proširenje znanja iz raznih oblasti zubne tehnike u skladu sa najsavremenijim svetskim dostignućima. Trudimo se da postignemo što bolje rezultate u izradi najsavremenijih i najkvalitetnijih zubnih nadoknada.

Mila Simonović

Viši zubni tehničar, vlasnik zubne laboratorije wisil m sa višegodišnjim iskustvom. Pored prakse i organizacije rada laboratorije, bavi se i edukativnim radom u oblasti zubne tehnike. U toku svog profesionalnog rada objavila je više od 50 stručnih radova prezentiranih na mnogobrojnim seminarima i drugim stručnim skupovima. Zajedno sa poznatim demonstratorima iz Evrope, bila je član stručnog tima, edukacionog centra Interdent iz Slovenije, gde je uspešno održavala stručne kurseve iz oblasti skeletirane proteze i frez tehnike.

Comments are closed.